Saturday, November 3, 2012

Ceramah Kemahiran Keibubapaan

Hari ini 3.11.2012 berlangsungnya program yang telah sekian lama tertangguh disebabkan oleh masalah kewangan dan masa iaitu Ceramah Kemahiran Keibubapaan. Penceramah yang telah diundang khas iaitu YBhg. Prof. Madya Datin Dr. Hjh. Sapora binti Sipon merupakan pensyarah USIM.
   Program in adalah anjuran bersama PIBG SKKW bersama Rukun Tetangga Pangsapuri Megah Villa, Kota Warisan. Kehadiran seperti dijangka tidaklah begitu ramai kerana dewasa ini terdapat banyak aktiviti keluarga pada setiap hujung minggu. Apapun tahniah kepada para ibu bapa yang sudi hadir memeriahkan majlis ini untuk berkongsi ilmu di samping dapat mengeratkan silaturrahim sesama ahli PIBG.
   Tahniah juga diucapkan kepada AJK PIBG dalam kalangan guru yang membantu menguruskan program ini daripada mula hingga akhir serta beberapa orang guru yang berkelapangan hadir. Terima kasih buat mantan YDP PIBG SKKW 2011 - Dr. Norizhar yang turut serta mendengar ceramah serta berkongsi dengan puan penceramah pengalaman-pengalaman beliau. Meskipun En. Nor Aziz YDP PIBG 2012 hanya hadir setelah ceramah selesai sewaktu jamuan, banyak juga telah diperbincangkan sesama mereka. Semoga program seumpama ini dapat diadakan lagi pada tahun depan dan diharapkan kehadiran di kalangan ibu bapa lebih ramai.
Pengacara majlis - ustaz Amir
 Bacaan doa - cikgu Nazron
 
Ucapan wakil Rukun Tetangga dan PIBG - En. Suhaimi
Ucapan GB
 
 
 
 Penceramah memulakan ceramah
 
 Penceramah turun padang menemubual para peserta
 Kaum bapa tak terkecuali
 
 
 
 YDP PIBG SKKW 2011 - Dr. Norizhar turut sama
 
 
 Tanpa sedar, penceramah telah menemubual isteri YDP PIBG 2012 bersama mantan YDP PIBG 2011
 Terima kasih YBhg. Prof. Madya Datin
 Jamuan pot luck untuk para peserta
 Jamuan VIP di Bilik Mesyuarat
 
 YDP PIBG - En. Nor Aziz baru sampai
 Rancak bercerita
 Mendengar dengan tekun
 "Inang-inang" tetap setia
Baru berkesempatan menikmati juadah

No comments:

Post a Comment